Vi har siden vores etablering i januar 2017 haft en vison om at sikre høj kvalitet inden for Autopleje og polering. Dette gælder både for private og erhvervskunder. Vi ligger i centrum af Tårnbys industriområdet med motorvej et stenkast derfra.

Vi har et hold af professionelt uddannet medarbejder som tager sig godt af alle slags biler og udfører opgaven med stor passion og med øjne for detaljerne. Vi bestræber os på at kunne imødekomme kundens ønsker og altid positivt overraske vores kunder. Vi påtager os alle rengørings, klargørings og poleringsopgaver.

Vi prøver altid at finde den bedste løsning for kunden således at der altid er enighed om opgavens omfang og pris. Vores arbejdsområder dækker alt fra almindelig vask, dampvask, støvsugning, komplet kabine rens og til mere krævende opgaver således som komplette klargøringer til salgsbiler og leasingsbiler.

Endvidere anvendes der kun de bedste produkter og værktøjer således at kvalitet sikres. Uanset hvor lille eller stor opgaven er står vi altid klar med god rådgivning og stort smil.