December 2019

Efter lang tids hårdt arbejde kan vi nu endelig og glædeligt præsentere dig for vores helt nye børsterfri bilvaskehalsmaskine som er skånsom og effektiv til at vaske din bil uden at efterlade ridser på overfladen.
Det er den aller første og den eneste børstefri bilvaskehalsmaskine i hele Danmark og vi er rigtig glad og stolt af at vi nu kan tilbyde børstefri bilvask i maskinefart.

Hos os vaskes bilen i den mest avanceret bil shampoo, som går ind og løsner snavs.
Efterfølgende spules bilen rent med 30 højtryksdyser som er indbygget i maskinen.
Bilen bliver herefter skyllet med en god omgang skyllevoks.
Og vi slutter af med at tørre og polere din bil af med premium microfiber klude i hånden, som fordeler skyllevoksen jævnt ud på hele bilens overflade og efterlader bilen shine og beskyttet i næste stykke tid til vi ses igen.
Det er ikke bare en bilvask men en helt fantastisk oplevelse af det helt nye teknologi indenfor bilvask og ridser desuden ikke bilens overflade.

Børstefri bilvaskehalsmaskine er et rigtig godt valg for din bil når den skal vaskes, perfekt for dig der helst vil undgå brugen af vaskesvampe, børster og diverse fysisk kontakt til din bil og helt optimalt for dig som har fået coating på bilen.
Nu kan du køre bilen ind til os og få helt ren, shine og voksbehandlet bil tilbage uden at blien har fået nye ridser på overfladen.
Og med det korteste program tager det kun 15 minutter. Du har nemlig også mulighed for at tilvælge fælgevask og undervognsvask.


Følg vores facebook side og se de seneste nyheder, tilbud og andet.
Vi opdatere løbende vores facebook side med billeder og videoer af nogle af vores projekter.